slutet är nära..Jag älskar dig Tessy. Önskar att du kan vara kvar längre än vad doktorn har sagt. För du kommer alltid vara den bästa hunden någonsin. Jag föddes med dig. Du har varit med mig hela livet och alltid funnits där.
Hunden är människans bästa vän. Och du är min bästa vän. Kommer ihåg varje gång man är ledsen så kommer du alltid med din blöta nos och puttar på en lite, sen kollar du på mig med dina stora bruna ögon och på något sätt försöker säga "det ordnar sig elin".  Log varje gång du sprang runt och lekte. Finns inget mer än att jag vill att du ska må bra, men de är svårt nu. Du är för gammal för att få oprationer. Det minsta jag vill att du ska lida. Du har kämpat i 16 hela år. Du har klarat dig bra och står fortfarande på benen och jag är så sjukt glad att du lever så länge. 112 år i hundår det måste ju vara ett mirakel.Snälla lämna mig inte. Älskar dig Tessy..♥

linn j

2011-02-08, 15:20:30 - URL: http://yourobsession.blogg.se/
Alexandra

söta bilder :D

2011-02-09, 13:00:31 - URL: http://alexandrareichert.blogg.se/
ellen

Vilken söt. Jag vet hur det är. Vi hade en cokerspaniel när jag var liten och den dog när jag var 14. Beklagar verkligen.

2011-02-09, 14:17:08 - URL: http://ellencsordas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar: